Bugün, 16 Haziran 2024 Pazar

MHP'de bayramlaşma töreni gerçekleşemedi

MHP

MHP Erdek İlçe Teşkilatının, Ramazan Bayramında kapalı olması nedeniyle parti binasında bayramlaşma töreni yapılamadı.

MHP Erdek İlçe Teşkilatının, Ramazan Bayramında kapalı olması nedeniyle parti binasında bayramlaşma töreni yapılamadı.
Ramazan Bayramını Erdek’te geçirmek üzere ilçemize gelen Milliyetçi Hareket Partisi’ne mensup tatilcilerden bir kısmı, bayramlaşmak üzere geldikleri parti binasını kapalı görünce üzülerek ayrıldıkları serzenişinde bulundu.
Tatil amaçlı geldiği Erdek’te bayramlaşmak üzere gittiği parti binasının bayramın hem birinci hem de ikinci günü kapalı olduğunu gördüğünü ve üzüldüğünü dile getiren MHP’li bir vatandaş şu ifadeleri kullandı:
“MHP’li olarak bayramlaşma amaçlı gitmek istediğim MHP Erdek İlçe Başkanlığı binasının yerini sordum ve buldum. Parti binamız bayramın hem birinci hem ikinci günü kapalıydı. Erdek’te tanıdığım MHP’li arkadaşlarıma sorduğumda ilçe başkanının görevinden istifa ettiği, yeni ilçe başkanı atanmaması ve daha evvel ilçe başkanlığı görevini yürütürken, belediye başkan adayı olmak üzere ilçe başkanlık görevinden istifa eden Haluk Nazlıoğlunun partisinden kendi özel mazereti nedeniyle istifa ettiğini söylediler. 30 Mart’taki seçim sonuçlarına baktığımda, bu şirin ilçemiz Erdek’in özlediği MHP’nin oluştuğunu dolayısı ile yakalanan bu trendin devam etmesini temenni ediyorum. Kısa sürede olsa Erdek’te görüştüğüm dava arkadaşlarımın da görüşlerinin ve isteklerinin bu doğrultuda olduğunu gözlemledim.”
Haber : Mehmet Ertan



  • Pazar 30.9 ° / 13.8 ° Güneşli
  • Pazartesi 33.2 ° / 14.1 ° Güneşli
  • Salı 34.5 ° / 14.1 ° Güneşli